mandag den 1. september 2008

Kõik saa korda

Hommikul ärgates
tunduvad kõik probleemid
alati väiksemad
kui eelmisel õhtul,
või on üldse ära kadunud:)
Mõtleme positiivselt.
Kõik saab korda!

Ja aitäh issile, kes tegi tuju heaks.
Tema hääl rahustab mind alati maha :)
Rääkimata sellest, et ta mind taaskord aitas.





Hommikul 6:30 ei olnudki nii hull ärgata kui kartsin. See annab päevale hoopis palju palju tunde juurde ja rohkem jõudsin toimetada kui muidu. Jonna Zeuthen, kes meie visualisatsiooni pedagoog, annab oma tunde nii hästi. Koguaeg on lõbus. Graafiline disain on hästi huvitav ja saad loomingulisust kasutada. Toretoretore. Tegin oma esimese kodutöö ka.. kujundasin raamatuesikaane.
Pärast kooli kimasin linna ja käisime makiga tööotsimisbüroos, aga tulemusteta kahjuks:( Maki läks kooli ja mina koju sööma. Pärast käisin veel MachMindis, mis ka tööotsimisbüroo, kuid ka see nats mööda. Käisin poes ja mööda jalakäijate tänavat rattaga tulla oli ikka päris võimatu. Kõik kohad on puupüsti inimesi täis tänu festivalile. Suurel väljakul on maailmarekordi saavutanud pikim punane diivan, mis mööda tervet tänavat kulgeb.

Henri tegi nii nämmat juustu-shampinjoni suppi, mida kõik koos telku taga sõime ja vaatasime National Geograficust, kuidas leopardilt võeti vereproovi ja lõigati nahast tükk välja. Isutekitaja :D noooot!

Laiskloom Henri moto viimaste päevade jooksul: ''Kõik, mis pole käeulatuses, on kaugel.''


Ingen kommentarer: