søndag den 28. september 2008

Heihei kõik!
Homme on jälle kool ja pean vara ärkama. Seda vist ei olegi rääkind, et meil selline imelik süsteem, et kool kestab mingi 3,5 tundi aint. Teisel klassil veel vähem, mingi 2ehk. Osadele taani poistele öeldi üldse, et pole vaja Htmli ja cssi loengutes käia, et nad on liiga targad selleks ja oskavad. Vot selline demokraatia siis. Palju tuleb ka seda, ette, et Aklassi omad käivad teise klassi tundides ja vastupidi. Pudrujakapsad. Aga üks 'rõõmustav' uudis ka.. reedel antakse stardipauk järgmiseks projektiks ja järgmise nd teisipäeva õhtuks peab vsjo sellega olema ja valma. !!!

Mu auk põlves paraneb, must on aint täiesti. Loodan, et ma nüüd mingit haigust sellest ei saa.

Reedel tulin peale kooli siis koju. Kuna Mariell oli koolis, siis passisin üksinda kodus. Lugesin, tegin süüa, magasin, käisin duši all. Õhtul läksime Skoldhoj peale välja. Mu kursakaaslase Hristo sünnipäev oli ja siis oli veel mingi teine pidu ka. Kui Hristo juurde sisse astusime, siis ta tantsis laua peal kõhutantsija seelikuga. Situatsioonikoomika. Ta bulgaarlane. Soovisime õnne ja hängisime nats seal, nägime teisi tuttavaid nägusid ka mu klassist.
Rändasime edasi 127dasse. Sinna sisse astudes tabas veel suurem shokk.. kõik hispaanlased ja rumeenlased ja sellised. Olgu. Algul ehmatas päris ära. A, kusjuures need ühikaboksid siin väga suured. Mingi 20 inimest elavad koos ühes boxis, kõigil omad toad koos wcga ja siis suur suur elutuba, tsillimisruum ja köök.. kõik ühendatud.. ja see kupatus 2korruseline(või isegi 3, ei mäleta). Igastahes, see suur ruum oli paksult inimesi täis... väga paksult, nagu klubis tavaliselt. Ja dj oli ning pilet ja isegi baarilett. Ühesõnaga kogu kupatus. Suundusime siis teisele korrusele, sest Oskar(Marielli klassist poolakas) juhatas meid sinna. Väike tuba oli siis poolakaid täis. Kuulsin, et see üritus pidi olema ühe kuti sünnipäev ja ta sõbrad olid Poolast autoga siia, Taani sõitnud, niisama, et head sünnipäeva soovida. kas pole mitte armas :)
Kirju kamp oli.. üks tüüp oli räppar(pidavat veel kuulus räppar Poolas olema). Ta räppis ka, kuigi mitte midagi aru ei saand, siis tegi seda hästi. Ainus sõna, mida ma poola keeles mõistan on 'kurva'. See ka kõik. Kui Anja räägib no siis tema jutus on iga teine erineva variatsiooniga 'kurva'.

Anja, Magda, Bart, Katja olid ka seal. Väljas nägin oma klassi taanlasi, kellel antud vabad päevad koolist.. Mike, Johan.. ja rohkem ma ei mäleta nende nimesid. Aga ma teen juba edusamme meeldejätmisel:D Mulle meeldib enda klass palju rohkem tegelt kui teine. Meie inimesed suhtlevad üksteisega palju rohkem ja on nagu sotsiaalsemad.

Olgu, mis siis sellest peost veel.. tore oli. Aga kohati tundsin, et midagi on puudu. Leedu seltskond. Olen juba nendega nii ära harjunud, et ilma on imelik. Nende kahe peo mõte oli kõigil vist kiiresti purju jääda, ehk siis mõttetu. Aga leedukatega saab nalja ja nt eelmine kord trippisime Maratiga samal ajal ringi ja jõime teed suuuurest tassist kui teised pidutsesid. Tore oli :)
Kusjuures põhjus, miks neid siin polnud, on see, et poisid kolisid Risskovi. Jah, just Risskovi! See oli ju minu unistus sinna mere äärde elama saada. Kellel veab, kel mitte. Nad said 2toalise korteri kolme peale ja on viimastel päevadel ringi trippind, mööblit otsind ja kolind.

Skoldhoj asub Brabrandis.. küll ääres ja eemal, aga siiski. Brabrand on moslemite piirkond. Aga Skoldhoj on nii suur ja piisavalt eemal, et siia nad ei trügi. Käisin eile päeval nende suurel ja kuulsal turul Bazaris.. koomiline oli seal. aga suur valik ja nii põnevaid asju. Leidsin juba sealt ilusa nikerdustega teekannu, mida kindlasti vaja läheb.
Tagasi tulles nägin Viktorit mu klassist ja ta kutsus mind grillikale, läksingi. Seal olid umb 10 või isegi rohkem rumeenlast. Loodusearmastajad on nad. Õpetasin neile sõna 'terviseks' selgeks. See palkub alati kõigile nalja kui tõlkida, et tähendus on 'health & sex'.
rumeenlastele meeldib hästi palju liha ka süüa. Aga mulle meeldis nendega hängida, päike paistis ja soe oli ka, nalja sai palju. Õhtul käisime Viktoriga niisama väljas tsillamas, sest muud paremat polnud teha. Sain teada, et kutt mängis juba 10a malet ja oli Euroopa tasemel, alustas vist 7selt. sellepeale jääb suu lahti, eksole.

Keldrisse, vanale aadressile tulid lõpuks kirjad .. elamisloa taotlemise vastus. Homme hakkan seda asja ajama ja vaatan, kas cpr nr saan ka.

Kuulsin mõned päevad tagasi uudistest, et soomlased tulistavad jälle koolis. No palun vabandust, miks? Võta lõika oma lemmikmängukaru või jookse paljalt autoteel kui sa tahad tähelepanu. Lase ennast maha, aga mitte teisi kui sul on nii suur viha noorsoo vastu. Kõige parem.. võta siis selle probleemiga midagi ette ja paranda seda, mitte ära mine paugutama.

Olgu, Mirru läheb tuttu.

NB! Nele, Sinuga oli ütlemata tore rääkida. Ja igatsen*

Ingen kommentarer: