tirsdag den 11. november 2008

kartulisalatit
ja ahjulõhe
issi soolatud lõhe
ja maksapasteeti
krabipulki
ahjukartuleid
kohupiima
seljanka suppi
tomatipüreesuppi
hernesuppi


Eesti toitu igatsen nats.





Reedel sain kvaliteetaega ja täiega! Siiamaani on hea tunne sees.
Hommikul koolis tegime projekti nats, või noh ma suht passisin lõpuks üksinda, pool gruppi ei ilmund kohale ja teine pool otsustas, et läheb minema. Tore ju. Aga ma ootasin Godat ja sõitsime siis ilusti bussiga koju. Viisin ratta Maltsikule parandada, sõin, kasisin end ja lippasin linna. Dioni ja Stinaga läksime ühe nende tuttava Thomase näituse avamisele. Tom on räppar ja tänavaartist. Ta tegi ühe eriti chuuli projekti... sai laost suure koguse puidust plaate ning naelu ning saagis, uuris puuris. 'Prügist' valmis 250 punast kollast rohelist oranzi sinist valget lillat roosat linnumaja, mille ta Taani kolme linna üles riputas tänavatele sõprade abiga. (Dion meenutas, kuidas sõber helistas ja ütles, et on 60ne linnumajaga rongijaamas ja et too teda nats abistaks. Tooks ostukärusid ja abiväge.) Terve ettevõtmine oli eesmärgiga panna inimesed tänaval naeratama ja, et lindudel oleks mõni koht kus elada. Sest me maailm muutub aina enam ja enam tehislikumaks.




Selle puu peal on 25 majakest. See puu asub ''Hus'i'' ees.



Ja üle jäi 1000 kolmnurka, millele ta augud sisse puuris, ära värvis ja käsitsi taha kirjutas myspace'i aadressi.

Kas pole mitte positiivne :D

http://www.myspace.com/250birdhouses

Seal ruumis kesklinnas poolkeldrikorrusel valitses eriti tsill õhkkond. Good karma.

Edasi läksime Stina juurde 4kesi.. tema, mina, Dion ja üks taani kuulsamaid hiphoppareid. Käisime Nettost veel läbi, ostsime toidumaterjali ja suundusime edasi. Pisikesest vürtsipoest ostsime tsillit ja ja oligi shoping tehtud. Hiphoppar valas omale klaasi veini, sulges köögi ukse ja jäi üksi rahus kokkama. Stina avas läpaka, pani Looptroopi. Istusime, rääkisime, naersime. ta elab kesklinnas mugavas 3toalises korteris. Varsti istusime kõik suure laua taga ja sõime karrikana riisiga ja jõime veini peale.

See oli hea!

Ütlemata hea!

Just millalgi mõtlesin, et vist mu esine kord nii kodus söögilaua taga süüa.

Edasi läksime Diesli poodi peole. Stiilikas. Nats random. Ahjaa.. Jacky tuli ka. Ja vot sellest hetkest hakkas eriti hea. Kuigi pidu oli väga suvaline aga heas seltskonnas ei loe ka ümbritsev.. pisike pilusilmne Jack oma valgete kilavate hammastega naermas, suur veel suurema südamega naeratav ning pidevalt rääkiv Dion, siis veel räppar kes koguaeg tõsise näoga kildu viskab ja pidevalt tõlkiv Stina(kui teised end taani keelt unustasid rääkima). Per ja Mike tulid meile ukse peal vastu kui ära hakkasime minema.

Suundusime ei teagi kuhu.. ahjaa.. Mingi a'la Vonkrahli taoline pleiss on linnas, kus hoovis teistega kommunikeerusime ja Karsten tuli ka naeratades välja:)

Veel jõudsime mingisse baari, millesarnast ma pole veel kordagi näinud. A'la Kopli kõige hullem urgas. Aga mängisime seda poppi täringumängu ja huvitav, kes küll kaotas ja tervele lauale pidi joogid välja tegema. Tol õhtul tuli odav jõuluõlu siin välja nii et pole väga hullu. Mis siis veel.. ahjaa.. Dion on räppar ühes pundis ning nad tegid suurtes kogustes kleepse, millel peal eriti kiiksuga pornopildid. Igastahes Jackil olid mõned taskus ja kui öösel kodu poole liikusime siis Jack kepsles mööda tänavaid, ronis postide otsa ja kleepis neid pilte. ja üke pani otse politseiauto kapoti keskele. Kui bussipeatuses olime, siis poliis sõitis mööda ja paks naine piitsaga oli kapoti peal .. haha :D

Koju pidin aga pool teed kõndima vihmaga, kuna magasin oma ööbussi maha. Pole hullu. Uni oli see eest hea.

Laupäeval kolis Sander sisse siis. Tuli suitsujuustu, Viru valge ja kõlaritega.Hästi elame eks :) Õhtul kuulasime muusikat, rääkisime ja tsiilisime niisama. Käisime Skolhuj peal ka nats. Sattusime ühte ühikablokki, kus väga hubane õhkkond valitses. Umb. 7-8 inimest ringis, üks mängis kitarri ja teine oma viiuliga improviseeris. Eriti friistail ja hea. Laulsime nats kaasa ja üldse kõik oli tsill.

Edasi jäin mingiks ajaks hispaanlaste peole, kus oli reggae tuba. Ajasin siis nats oma kahe hispaanlasest tuttavaga juttu. Nad Erasmused, aga Carlos ütles vähemalt et koolis mingid suured jamad tänu Erasmusele ja ilmselt kodumaale varsti tagasiminek. ei oskagi midagi öelda kohe, loodan, et neil oli äge siin. Ma ei kujutaks küll praegu ette, kui peaksin Eestisse minema. Tundub, et terve mu elu siin, reaalsus. Imelik on küll, et vaid kolme kuuga, aga on nii..

Pühapäev tõmbasin erinevaid brush'e alla ja harjutasn photoshopis. Projekti jaoks disaini alustasin ka. Reedeks peab valma olema.

Ah ja eile peale kooli hänisin Sandri ja ühe teise eestlasega ka meie koolist, Karl. Üks mingi suvakas oli ka.. kuulas metallicat, mingit Elavat Legendi ja laulis südamest kaasa. UHH!! Igastahes, käisime linnas cv'sid jagamas ja tööd otsimas. Õhtus sadas hullusti. Pidin küll Karsteni sünnipäevale Vibysse bowlingut mängima minema, aga jäin oma bussidest maha. Rattaga oleks läbimärjaks saand ja seal haisend. Aga sisustasin siis oma õhtupooliku projektiga.

Mu ratas on jälle tühi! Huvitav küll, kes või mis eks! Ma tean küll!!!

  • Raha on ikkagi probleemiks.
  • Nv algab filmifestival.
  • Reede peab projekt valma olema.
  • Homme lähen Radissoni cv'd viima.
  • Prindin oma postri, mis photoshopis tegin seinale.
  • Leedukad pääsesid vanglast napilt.
  • Jõuluõlu maitseb nagu mesi.
  • Sander on tsill.
  • Klassis porgandit süüa on saanud nüüd juba kõigil harjumuseks.
  • Täna käis koolis filmigrupp ja mina sain filmile viie sõnaga. Üks päev olen veel kuulus.
  • Klassivenna Jimmy kutsus mu Jaapani restorani järgmine nv.
  • Koguaeg sajab ja on sombune.
  • Ma ei tööta enam pervert Ibu juures.
  • Mul on 'varuratas'.
  • Mirru on õnnelik!

Lähen söön 2 viilu suitsuvorsti selle peale.

Tervitustega siitpoolt!





Something from today:
What is beautiful? > "Sunshine, friends, life"

Ingen kommentarer: