søndag den 7. september 2008

Pühapäevad on loodusepäevad




Täna käisime jälle trippimas ratastega. Mere äärde, aga teisele poole, bisneskooli eest, mitte Risskovi. Holme oli vist selle koha nimi, kus olime.



Mõnna, selline suure suure lossipargiga koht ja kivine mereäär. Lõin oma roosa fliisi lahti ja istusime kivil, sõime viinamarja. Adrulõhn hea. 2naist päevitasid end rannal ja käitusid kuidagi kahtlaselt. Lesbid. Kusjuures, see tuli meelde, et Taanis on omasooliste vaheline abielu lubatud. maki luges üht artiklit, millest tuli välja, et ka loomabordellid on siin legaalsed. Toredas riigis elame, eks.

17.19sept. toimub meil cabintrip. Sõidame linnast välja, ei tea täpselt kuhu, a la 50kiltsa ringis. Istume bussile ja sõidame. Meil koolis oli üks päev võistlus ja meie võistkond võitis selle ära. Mu võistkonnas oli leedukas Vitautas ja taanlane Pier ja üks kähisev tüdruk. Igastähes, võitjad pidid hommikumenüü koostama, millele keegi ei viitsind mõelda. Ja siis mirru pani oma soovi paberile.
cabintrip.. 3päeva lõbu ja lusti ja kommunikeerumist. Tore :) Lisaks rahvusvahelistele klassidele, on 2taani MMD klassi ka kohal. Loodan, et nad avanevad, sest koolis hoiavad omaette.

Jube joonistamise isu on, aga meil suhteliselt mitteaktiivne lamp ja silmi ei tahaks ära nagu rikkuda, lugeda on ka nadi. Õnneks võtsin oma erineva süsiga pliiatsid kaasa, võimalus vähemalt olemas. Luban, et ma veel võtan ennast kokku ja teen seda varsti päeval.

Homme peaks taxofficeisse minema ja ajutise taxkaardi taotlema, viimaks ometi.

Ingen kommentarer: